Lavandă de România

Articole

Articole tag-uite "butasi de lavanda"

Butași de lavandă 2014, livrarea de primăvară

Butași de lavandă 2014, livrarea de primăvară Menținem și credem în transparența business-ului nostru și împărtășim cu clienții noștri ceea ce cunoaștem dar și ceea ce se întâmplă în culisele Lavandă de România. Vă satisfacem curiozitatea și publicăm aici pe blog o galerie foto cu munca din spatele livrărilor de butăși de lavandă pe care le-am făcut în primăvară 2014.

Citește mai multe...

Secretele de pe lângă o nouă cultură de lavandă - interviu pentru Agro Inteligența

Secretele de pe lângă o nouă cultură de lavandă - interviu pentru Agro Inteligența Dorim că întreprinzătorii unui agribusiness bazat pe lavandă să fie informați corect, motiv pentru care publicăm aici un link către interviul pe care l-am acordat publicației AgroInteligenta în 2014, în care vorbim despre costurile înființării unei culturi de lavandă.

Citește mai multe...

Lavandă de România transformă Banatul în Provence

Lavandă de România transformă Banatul în Provence

Interviu preluat de pe MiciProducatori.ro în care vorbim despre afacerea Lavandă de România.

[MP] Am luat un interviu tinerei echipe care a creat brand-ul și afacerea Lavandă de România. Și vă spunem concluzia înainte să citiți interviul: avem o nouă generație de cultivatori și de fermieri, deschiși către nou, interesați de crearea unei imagini și a unui brand, preocupați de calitate și cu o gândire antreprenorială. Cu așa oameni nu putem decât să fim foarte optimiști privind viitorul Micilor Producători!

Citește mai multe...

Butași de lavandă, îngrijire după plantare

Butași de lavandă, îngrijire după plantare Dacă plantați butași de lavandă, trebuie să aveți în considerare îngrijirea ulterioară a tufei, lucru independent de recoltare. Lavanda se tunde după ce florile se trec, și se tăie la jumătate până la două treimi. În urmă procesului, planta este stimulată, energia ei mergând în rădăcină, în ramificare, și astfel întreagă tufă se va regenera mai sănătos. De asemenea, acest proces de îngrijire duce și la o înflorire mai bogată în sezonul următor. 

Citește mai multe...