Lavandă de România

Lavandă de România, povestea noastră

Lavandă de România

Lavanda este planta care a reușit să ne cucerească în 2011

Această mică plantă mov cu mirosuri îmbătătoare a reușit ceea ce nu bănuiam vreodată: ne-a furat din inima agitată a orașului și ne-a adus în sânul naturii, departe de civilizație. În felul acesta, o dulce amnezie a șters cuvântul "stres" din dicționarul nostru.

Noi suntem Lavandă de România și am început să ne jucăm cu lavanda într-un balcon. Încet-încet am dezvoltat o afacere și acum deținem o fermă proprie de lavandă cu pepinieră și alte plante medicinale și aromatice în județul Timiș, o distilerie industrială pentru producția de uleiuri esențiale și ape florale și o linie de procesare și ambalare de cosmetice.

Dat fiind fundalul nostru corporatist, am început cu profesionalism și seriozitate vestică și continuăm cu aceeasi seriozitate și acelasi profesionalism. Am ajuns astfel să reprezentăm un reper major în România în ceea ce privește afacerea cu lavandă. Experientă vastă acumulată în timp ne permite acum să oferim clienților noștri o serie completă de produse și servicii, unică în România:

Lasă-ne un mesaj pentru a discuta despre cum putem să te ajutăm!

Sau trimite-ne o cerere de ofertă pentru proiectul pe care dorești să-l începi.

Lavandă de România